Aktivitetskalender

Aldersgrense fellessykling er 15 år, de under 15 år må ha med foreldre eller andre voksne. Under familiedagene må også barn ha med sine foreldre eller andre voksne. Hjelm skal alltid brukes og trafikkregler overholdes. Se også retningslinjer for medlemmer Retningslinjer for medlemmer av GSK.

Grunnet overgang til ny web-løsning vil denne siden ikke bli oppdatert lenger. Ny web-løsning vil bli lansert i løpet av 2017, og vil gi informasjon om treninger og aktiviteter i Gjemnes Sykkelklubb.

Sykkeltrening for barn og unge vår-sommer 2017 (29.05.2017 av Arnt Olav)

Gjemnes Sykkelklubb arrangerer sykkeltrening for barn og unge (1-10 klasse) på tirsdager Kl 1800-1930 frem til skoleferien. Starter tirsdag 30 mai 2017.
Det er ikke nødvendig å være medlem av Gjemnes Sykkelklubb for å delta, alle er velkomne. Alle må ha hjelm. De yngste barna bør ha med en voksen.

Anbefaler å følge Gjemnes Sykkelklubb Barnesykkelgruppe på Facebook for mere oppdatert info.

GSK FacebookFølg Gjemnes SK - Barnesykkelgruppe på Facebook (krever godkjenning).

GSK FacebookFølg Gjemnes SK på Facebook

Velkommen!

Oppmøte 30 mai: Grusplassen ved fotballbanen på Batnfjordsøra.

Oppmøte 06 juni: Bjerkesetsetra, Silset - Batnfjordsøra.

Sykkeltrening for voksne og ungdom vår-sommer 2017 (29.05.2017 av Arnt Olav)

Dette er en møteplass for de som er interessert i sykling i Gjemnes Kommune, og her vil det legges ut informasjon om fellestreninger (intervaller og andre type trening f.eks rolig langturer). Både racer og terreng/sti.

Ellers har alle medlemmer av gruppa mulighet til å opprette felles treninger/sykkelturer, og vi håper dere vil benytte denne anledningen.

Denne gruppa er forbeholdt treninger for voksne og ungdom, og vi har en egen gruppe for barnesykling.

Du trenger ikke å være medlem av Gjemnes SK for å delta, men du MÅ bruke hjelm.

GSK FacebookFølg Gjemnes SK Fellestrening voksne og ungdom på Facebook