Gjemnes Sykkelklubb
  
     
Facebookside for GSK
Følg GSK på Facebook

 
 

Arkiv

Årsmøte 2011 Gjemnes Sykkelklubb - (06.04.2011 av Arnt Olav)
Gjemnes Sykkelklubb avholdt årsmøte 16.03.2011. Hele styret ble gjenvalgt. Det ble besluttet at det skulle settes av en større del av årets budsjett til ungdomssatsing. Har du lyst til å trene ungdom eller har du gode idèer når det gjelder aktiviteter rettet mot barn og ungdom? Ta kontakt med leder.
 
Årsmøte 2011 Gjemnes Sykkelklubb - sakspapirer (09.03.2011 av Arnt Olav)

Velkommen til årsmøte 16.03.2011, kl 20.00, kantina i 2 etasje i kommunehuset på Batnfjordsøra. Last ned sakspapirer her: Sakspapirer årsmøte 2011 GSK
Dokumentet er passordbeskyttet, og passord er tilsendt på sms. Velkommen!

 
Klubbdrakter GSK (06.02.2011 av Gry)
GSK drakt

Ønsker du å bestille klubbdrakt? Vi har nå åpnet for en ny runde med bestilling via nettbutikk, gå til: http://teamservice.original.no. Prosjektnavn og passord blir tilsendt via sms (hvis du ikke har mottatt dette, ta kontakt med leder Arnt Olav Harstad, mobil 40404337).

Nettbutikken er åpen frem til 01.03.2011.

Her ser du designet: Link>>
Brukerveiledning for nettbutikken finner du her: Kalas størrelsesguide

StørrelsesguideKalas størrelsesguide
 
Grasrotmidler 2010 (06.02.2011 av Gry)
Gjemnes Sykkelklubb tar samfunnsansvar og deler ut noe av Grasrotmidlene som vi mottar. 10.000 kr av det vi mottok i 2010 er gitt til Batnfjord Ungdomsskole. Disse pengene går til innkjøp av spinningsykler, og alle elevene ved skolen vil få gleden av disse syklene. Et flott tiltak som favner alle ungdomsskoleelever i Gjemnes kommune :) Vi setter stor pris på alle dere som støtter oss med Grasrotmidler - Tusen takk :)
 
Årsmøte Gjemnes Sykkelklubb (24.01.2011 av Arnt Olav)
Velkommen til årsmøte 16.03.2011, kl 20.00 i Kommunestyresalen på Batnfjordsøra. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes styret senest onsdag 02.03.2011. Saksdokumenter blir lagt ut her senest uka før årsmøtet. Velkommen :)
Last ned invitasjon her: Innkalling Årsmøte 2011
 
Birken 2010 (29.08.2010 av Gry)

Årets Birkebeinerrittet er historie og vi er mektig imponert over alle som deltok. Rundt 14 deltakere fra Gjemnes Sykkelklubb stilte opp på den 18. utgaven av rittet (noen av disse syklet Fredagsbirken), og årets ritt må værmessig ha vært det tøffeste av dem alle. Det var gjørme og regn kombinert med kaldt vær og mange deltakere slet med både sykkel og kropp på lørdag. "Det var kaldt, bløtt og tungt i dag, og det regnet hele tiden. Men artig var det, og jeg gleder meg allerede til neste år", sier Åge Ødegård som hadde ei sluttid som var 25 minutt bedre enn i fjor - BRA! Svein Silseth syklet best av våre deltakere, og syklet inn på tiden 04:08:19. Vi gratulerer så mye til alle sammen :)

Birkebeinerrittet 2011 arrangeres 27. august - tar du utfordringen? Ordinær påmelding starter 11.11.2010.

 
Barnas Sykkelfestival 2010 (15.08.2010 av Gry)
Barnas Sykkelfestival 2010

En flott dag i flott vær! Barnas Sykkelfestival ble i år arrangert som grusbaneritt for barn mellom 0 til 14 år på Øra Stadion i Torvikbukt. En stor suksess for barna! Rundt 90 spente deltakere sto på startstreken i forskjellige puljer. Noen syklet 1/2 runde, mens andre syklet 1, 2 eller 3 runder. Flotte premier - Gjemnes Sykkelklubb sin headover, drikkeflaske, medalje og diplom til alle sammen. I tillegg ble det en trekt ut en del premier på startnummer, bla 5 stk klubbtrøyer, hjelm, sykkelhansker osv. Det ble tilbudt gratis brus, saft, frukt og kaffe, og det ble solgt vafler. Håper alle koste seg på sykkelsetet - og vi gleder oss til Barnas Sykkelfestival 2011.

En stor takk til:
* Alle våre deltakere - dere var så flinke til å sykle alle sammen.
* Alle våre gode hjelpere, vakter, riggere og komitèen - uten dere hadde det ikke blitt noe arrangement.
* Eide Sport og Foto - for stand og gode tilbud.
* Madlen Behrendt ved MB Design & Kunst - for flott design på plakat og diplom.
* De som gav oss premier og brus - Eide Sport og Foto, Sparebank1 Nordvest, Gjøco og Oscar Sylte.
* Førstehjelpsansvarlig Sissel Angvik.
* Torvikbukt IL - takk for lånet av banen.
* Våre faste sponsorer.
* Norges Cykleforbund - som også i år sponset deler av arrangementet.

Se bildeserie 1 (Foto: Daniel Kvalvik)>>

Se bildeserie 2 (Foto: Marthe Bjerkeset Dalen)>>

 

Sykkelener'n 2010 - 07.aug - Oppdal (10.08.2010 av Gry)

Mari Ask Fredriksen hentet hjem nok en seier i et sykkelritt, og denne gangen på Sykkelener`n på Oppdal. Vi er utrolig stolt over å ha en så sprek deltaker i vår klubb, og sender våre gratulasjoner til henne. Sykkelener`n 2010 ble avholdt i strålende vær lørdag 7 august. Godt over 10 deltaker fa Gjemnes Sykkelklubb deltok på rittet i ulike klasser. Noen syklet familieløypa uten tidtaking, mens andre konkurerte på tid enten på 42 km eller 70 km. Sykkelener`n er et ritt som passer de fleste, og du kan velge mellom korte, litt lettere turer eller ta den tyngre løypa over fjellet. Neste år håper vi at enda flere deltar.

Les mer her:http://sykkel.enern.com/

 

Barnas Sykkelfestival 2010 - 15.aug kl 13-15.30 - Torvikbukt (01.08.2010 av Gry)

Vi er stolt over å presentere årets plakat ifm Barnas Sykkelfestival. En stor takk til Madlen Behrendt ved MB Design & Kunst for flott design.

Barnas Sykkelfestival

 

Barnas Sykkelfestival 2010 - 15.august - Torvikbukt (10.07.2010 av Gry)

Gjemnes Sykkelklubb gjentar fjorårets suksess og inviterer til Barnas Sykkelfestival 2010. Arrangmentet foregår på idrettsplassen i Torvikbukt, søndag 15 august kl 13.00-15.30. Det blir blant annet sykkelritt (baneritt) for barn og unge fra 0 tom 14 år (korte løyper), samt diverse andre øvelser. Egen klasse for de med trehjulssykler og sykler med støttehjul. Gratis å delta og ingen tidtaking. Flotte premier til alle, samt trekning av diverse premier på startnummer. Gratis drikke og frukt til barna, og gratis kaffe til voksne. Salg av vafler. Av praktiske grunner er det satt en grense på max 200 deltakere - påmelding frem til kl 13.45. Barna sykler på eget ansvar.

Gjemnes Sykkelklubb ønsker velkommen til alle barn og unge og deres familie - på sykkelsetet eller som heiagjeng :) Oppfordrer alle til å være med å heie på våre barn og unge slik at vi kan gi dem ekstra motivasjon og en fin opplevelse som gir mersmak!

Komitèen består av Inger Marie Harstad, Siv Grøteide, Siri Ask Fredriksen og Gry Lund Harstad. Ta kontakt hvis spørsmål.

 

Ny bestilling klubbdrakt (10.07.2010 av Gry)

Gjemnes Sykkelklubb skal snart kjøre i gang ny bestilling av klubbdrakter (trolig i løpet av august) - mer informasjon kommer.

 

Trekning klubbtrøyer (10.07.2010 av Gry)

Gjemnes Sykkelklubb foretok en trekning blant de som betalte medlemskontingenten innen fristen. Vinnere av klubbdrakter ble Inger Marie Harstad og Øivin Harstad. Vi gratulerer :)

 

Klubbritt (10.07.2010 av Gry)

Gjemnes Sykkelklubb arrangerte et uformelt klubbritt torsdag 17. juni. Felles oppvarming fra sentrum i Batnfjordsøra og opp til Åndal der selve rittet startet. Rittet gikk opp bratte bakker på grusvei opp til vakre Åndalssetra. Vinner av klubbrittet ble Kjell Inge Søvik, og hakk i hæl fulgte Carina Stokke som vant dameklassen. Gratulerer :) Super innsats av alle deltaker, 3 menn og 3 kvinner.

 

Vätternrundan 2010 - Sverige (19.06.2010 av Gry)

 

Vätternrundan 2010

To medlemmer av Gjemnes Sykkelklubb deltok på Vätternrundan 2010 i Sverige i dag. Dette er verdens største sykkelmosjonsløp rundt vakre sjøen Vättern med start og mål i Motala. En utfordring og opplevelse på 30 mil, sammen med 20 000 andre syklister. Man kan også sykle Tjeivättern (10 mil), Halvvättern (15 mil), og Minivättern er for barn/ungdom. Våre medlemmer syklet i Team Vestbase, totalt 6 stk, og med strategimøte i forkant og felles kjøring nedover ble det også en veldig sosial tur. "Kjempeartig! Anbefales på det varmeste! Gleder oss til neste år", rapporterer Svein Silseth og Arnt Olav Harstad fra Sverige, som sammen med hele teamet satt 10 timer og 19 minutt på sykkelsetet rundt Vättern. Super innsats - vi gratulerer :) Er du med på Vätternrundan 2011?

Se bilder>>

Les mer her >>

 

Rittseier til Gjemnes Sykkelklubb - Tour de Tomtvatnet (13.06.2010 av Gry)

Tour de Tomtvatnet

TOUR DE TOMTVATNET: Mari Ask Fredriksen gjentok fjorårets bragd, og brakte i går nok en rittseier til Gjemnes Sykkelklubb med deltakelse i Tour de Tomtvatnet i (Levanger, Nord-Trøndelag). Vi gratulerer Mari med seieren - vi er utrolig stolt over å ha en så sprek dame i klubben vår! To andre fra Gjemnes SK deltok i samme ritt - en flott innsats av alle sammen. En av deltakerne var 12 år gamle Martin Ask, som forøvrig deltok i sitt første sykkelritt. Han syntes det var veldig gøy, og han skal delta igjen neste år også. Ekstra artig at våre ungdommer deltar på ritt! Løypa har et variert terreng og man kan velge enten 47 km eller 15 km. "Et kjempeflott ritt og fin løype" rapporterer familien Ask/Ask Fredriksen.

Se bilder>>

NIBBERITTET: 1 av våre medlemmer deltok i Nibberittet i går (Geiranger fra fjord til fjell), uoffisielt NM i motbakkesykling. Gratulerer - super innsats :)

Ønsker alle våre medlemmer lykke til med kommende ritt! Neste helg reiser noen av våre medlemmer ned til Sverige for å delta på Vätternrundan - 30 mil på racer. Lykke til :)

 

Jenterittet på Røros 5 juni 2010 (07.06.2010 av Siv)

Jenterittet på Røros 2010

Lørdag 5 .juni vart Jenterittet avvikla på Røros. Jenterittet er eit terrengsykkelritt eksklusivt for jenter. Rittet har både aldersinndelte konkurranseklassar (27 eller 54 km) med tidtaking, og trimklasse/bedrift (27 km) utan tidtaking. Røros sentrum er start/målområde, og er og sentrum for ulike aktivitetar, mat- og kulturopplevingar heile helga. Jenterittet har vorte eit treningsmål for stadig fleire jenter i alle aldre og på alle treningsnivå, og i år stilte ca 570 jenter til start.

Løypetraséen er småkupert, og er ei blanding av grus, terreng og asfalt, litt gjørme og nokre dammar:) Lørdagen kom med strålande solskin og blå himmel og laga ei vakker ramme rundt arrangementet. Gjemnes sykkelklubb stilte med 13 syklistar, nokre sykla med tidtaking og nokre utan. Alle jentene var svært nøgde med traséen og rittet og dei fleste stiller opp igjen neste år! Da håpar vi så klart å få med oss enda fleire syklistar frå sykkelklubben, for dette var ei stor oppleving uansett kva for ambisjonar ein hadde på førehand. Lørdag kveld hadde alle rista av seg krampe og stive bein, og da møttest vi på Vertshuset Røros for å ete middag saman; ei flott avslutning på ei super helg!

Se bilder>>

 

Velkommen til Klubbkveld, 20.april (18.04.2010 av Gry)

Velkommen til Gjemnes Sykkelklubb sin første klubbkveld. Den blir arrangert på Kulturstua på Batnfjordsøra førstkommende tirsdag kl 20.00. Det vil bli foredrag av Knut Anders Fostervold og innslag fra Siri Ask Fredriksen angående Rent Idrettslag. Det vil også bli en presentasjon og utstilling fra Eide Sport og Foto ved Gunnar Gjerde, som vi har klubbavtale med. Servering av mat og drikke, samt gratis loddtrekning med fine premier. Og det vil selvsagt være tid til prat og kaffedrikking. Velkommen :)

Knut Anders Fostervold er en av Norges beste syklister, og sykler nå for Nesset CK Elite. Han er tidligere fotballspiller i Molde Fotballklubb og han la opp fotballen etter en kneskade i 2002. Heldigvis valgte han da å satse på sykling. Knut Anders er utdannet topptrener fra Olympiatoppen/NTNU i tillegg til en lengre universitetsutdannelse. Han er lærer på Høgtun Folkehøgskole sin Puls-linje, hvor han bla trener elitesyklister.

 

Tildeling fra Istadfondet (18.04.2010 av Gry)

Gjemnes Sykkelklubb har fått tildelt kr 3000 av Istadfondet. Midlene vil bli brukt til innkjøp av mobilt sykkelhinderløypeutstyr. En stor takk til Istad AS for at de tar samfunnsansvar og støtter Gjemnes Sykkelklubb!

 

Oppstart utendørstrening (14.04.2010 av Arnt Olav)

Torsdag 15 april er det klart for årets første felles utetrening med Gjemnes Sykkelklubb. Vi starter rolig med en tur fra Batnfjordsøra til Oppdølskrysset og tilbake. Se aktivitetskalender for mer informasjon. Link>>

 

Klubbkveld - NB NY DATO! (18.03.2010 av Gry)

GSK arrangerer klubbkveld i Kulturstua på Batnfjordsøra, tirsdag 20 april kl 20.00. (Ny dato). Det blir variert og spennende program inkludert matservering. Gratis å delta for våre medlemmer og for evt nye medlemmer. Nærmere informasjon angående selve programmet blir sendt på sms i tillegg at det blir lagt ut her. Sett av datoen, og velkommen til en trivelig kveld :)

 

Nytt styre i GSK (28.02.2010 av Gry)

Arnt Olav Harstad tar over som leder i Gjemnes Sykkelklubb. I styret har han med seg Eistein Bjørnnes, Inger Marie Harstad, Berit Indergård og Gry Lund Harstad. Vara er Hilde Enoksen og Børge Strand. Leder i valgkomiteèn er fortsatt Lisbeth Torvik, og med seg har hun Åge Ødegård, Mari Ask Fredriksen og Daniel Kvalvik. Revisorer er fortsatt Øyvin Harstad og Berit Bøifot, mens Erik Opdahl stiller som vararevisor. Lykke til :)

 

Sakspapirer til Årsmøte 2010 (15.02.2010 av Gry)

Last ned sakspapirer her - Link>>

Dokumentet er passordbeskyttet, og passord er tilsendt på sms.

 

Gavemidler fra Gjensidige Nordmøre og Romsdal (15.01.2010 av Gry)

Gjemnes Sykkelklubb har fått tildelt gavemidler fra Gjensidige Nordmøre og Romsdal (tildelt høst/vinter 2009). Midlene skal stimulere til gode allmennyttige tiltak, og det er prioritert tiltak til barn og unge innenfor kultur og idrett. Midlene klubben har fått skal gå til innkjøp av ulike hinderløyper som vil bli benyttet i forbindelse med sykkelaktiviteter for barn og unge.

Link>>

 

Årsmøte Gjemnes Sykkelklubb (09.01.2010 av Gry)

Velkommen til årsmøte 23.02.2010, kl 20.00 i Kulturstuå (Kulturskolen), Batnfjordsøra. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes styret senest tirsdag 09.02.2010. Saksliste blir lagt ut her, mens sakspapirer blir sendt til medlemmene via mail/post. Velkommen :)

Last ned invitasjon her - Link>>

 

Spinning starter opp 3.nov 2009 (27.10.2009 av Gry)

GSK arrangerer spinning på Puls på Batnfjordsøra hver tirsdag og torsdag fom uke 45 og frem til jul (se aktivitetskalender for detaljer). Vi ser an interessen for spinning før vi vurderer hvordan det blir på nyåret. Vi prøver å ordne instruktør hver gang, men de ganger dette ikke lar seg ordne setter vi på en DVD.

Tirsdager og torsdager:
Pulje 1: kl 19.00 – 20.00
Pulje 2: kl 20.00 – 21.00

Påmelding: Via spinningansvarlig Liv Holten, send en sms til tlf: 90 70 51 19 med ønske om hvilket tidspunkt du ønsker (bindende påmelding).

Deltakere på spinning organisert av GSK skal i hovedsak være medlem av GSK og Puls. (De som ikke er medlem av Puls, må betale drop-in-pris direkte til treningssenteret. De som ikke er medlem av GSK stiller ”bakerst i køa” og kan kun være med hvis det er ledige plasser. Disse kan heller ikke melde seg på via påmeldingsliste.)

 

Klubbdrakt Gjemnes Sykkelklubb (09.10.2009 av Gry)
GSK draktGSK bukse

Vi er stolte over å kunne presentere våre klubbdrakter som bestilles gjennom Kalas Wear. Ta en nærmere titt her - Link>>. Et kontraststerkt og konkurransepreget design :) Kalas Wear har åpnet en webportal for oss, som vil være åpent fra 8.okt tom 31.okt, så bestillingen må skje innen den tid. Dere går inn i portalen og bestiller selv (brukernavn og passord blir sendt ut via sms så fort som mulig), priser er inkl mva. Hvis du ikke har mail-adresse, ta kontakt med leder i klubben. Kalas antar 4 ukers leveringstid etter at klubben er ferdig med sin bestilling.

Alle bestillingene vil bli levert til GSK som en samlet leveranse. GSK vil få en samlet faktura for alle bestillingene. Klubben har dessverre ikke mulighet til forskuttere klærne, så alle bestillinger må innbetales til klubben senest ved ankomst. Faktura vil bli sendt ut til hver enkelt bestiller.

Det sies at klærne er ganske små, så det kan være lurt å bestille en størrelse større enn det dere vanligvis bruker. Størrelsesguide finner dere her - Link>>. Flertall for lang glidelås på trøye. Det ble valgt pad av beste kvalitet for herrer, derfor en høyere pris. Det er ikke kjøpeplikt, men vi håper at mange bestiller. En klubbdrakt øker lagfølelsen! Årets julegave - til deg selv, til din bedre halvdel eller til dine barn :)

 

StørrelsesguideKalas størrelsesguide
Drakter - Link>>

Bestillingsportal Kalas - Link>>

 

Hovedsponsoravtaler og klubbavtale (08.10.2009 av Gry)

Gjemnes Sykkelklubb har inngått 3 hovedsponsoravtaler, og disse er med SpareBank1 Nordvest, Life og Gjøco. Vi er glade for å ha inngått samarbeid med disse firmaene som sammen med våre andre sponsorer er med og bidrar til at klubben har mulighet til å gi medlemmene og lokalsamfunnet vårt gode og spreke tilbud. Vi har inngått klubbavtale med Eide Sport & Foto, og vi ser frem til et godt samarbeid. Eide Sport & Foto samt Life (Moldetorget) gir gode rabatter til medlemmer av Gjemnes Sykkelklubb.

 

SpareBank1 NordvestLife Scandinavia ASGjøco AS

 

Eide Sport & Foto

 

Barnas Sykkelfestival 2009 - En suksess! (27.09.2009 av Gry)
Barnas Sykkelfestival 2009

Barnas Sykkelfestival ble arrangert i dag - med stor suksess :) Til tross for dårlig vær deltok 64 spreke barn og unge. Egen løype for barn på trehjul og med støttehjul, mens de på tohjul syklet en artig terrengløype med ulike utfordringer inne i eventyrskogen. (Se løype- og høydeprofil). Til våre barn og unge: "Mange gratulasjoner til dere - dere var utrolig flinke i dag :) Veldig artig å se hvor ivrig dere var, og hvor gøy dere hadde det på sykkelsetet". Oscar Hovde Berntsen imponerte med sykling på ett hjul! Etter rittet ble det premieutdeling. Alle deltakere fikk medalje og diplom, mens noen var så heldig at de ble trekt ut som vinner av sykkel, flere gavekort, sykkeltrøyer, drikkeflasker og diverse andre småpremier. Arrangementet var helt gratis og ingen tidtaking. Gratis kaffe til de voksne, frukt og drikke til barna. Tusen takk til alle som deltok, alle som heiet, alle i komitèen (Liv Holten, Nina Fostervoll og Arnt Olav Harstad) og alle dere andre som var med og hjalp til. Dette ble en super dag for alle - vi gleder oss til Barnas Sykkelfestival 2010 :)

Sykkelen, sykkeltrøyene og drikkeflaskene ble gitt av Eide Sport og Foto. Madlen Behrendt ved MB Design & Kunst står bak det flotte designet av diplomene. Tusen takk til dere :) Frukten som ble til overs, ble levert til Gjemnes eldresenter/sykehjem.

Ønsker nok en gang å takke alle våre sponsorer, Norges Cykleforbund samt dere som støtter oss via grasrotandelen, uten dere hadde det ikke blitt sykkelfestival.

Se bilder>> Se mediaomtale i Tidens Krav>>

 

Barnas Sykkelfestival 27.september 2009 (17.09.2009 av Gry)

Gjemnes Sykkelklubb inviterer til Barnas Sykkelfestival, søndag 27 september kl 13.00-15.30, på skoleplassen på Batnfjordsøra. Det blir blant annet sykkelritt (korte løyper) for barn og unge fra 0 tom 14 år, samt diverse andre øvelser. Gratis å delta og ingen tidtaking. Premier til alle. Egen klasse for de med trehjulssykler og sykler med støttehjul. Trekning av diverse premier på startnummer, blant annet en sykkel gitt av Eide Sport & Foto. Gratis kaffe til de voksne, drikke og frukt til barna. Salgsbod med spennende produkter og gode tilbud fra Eide Sport & Foto. Ellers blir det enhjulssykling av Oscar Hovde Berntsen, med mulighet for å prøvesykle.

Barnas Sykkelfestival


Gjemnes Sykkelklubb og festivalsjef Liv Holten ønsker velkommen til alle barn og unge og deres voksne - på sykkelsetet eller som heiagjeng :) Oppfordrer alle til å være med å heie på våre barn og unge slik at vi kan gi dem ekstra motivasjon og en fin opplevelse som gir mersmak!

Se vår flotte invitasjon. Link>> (designet av Madlen Behrendt ved MB Design & Kunst)
Invitasjon i høyere oppløsning Barnas Sykkelfestival

 

Førstehjelpskurs med fokus på sykkel- og trafikkulykker (11.09.2009 av Gry)
Vet du hva du skal gjøre hvis det oppstår en nødsituasjon? Kan du livreddende førstehjelp? Gjemnes Sykkelklubb arrangerer "Førstehjelpskurs med fokus på sykkel- og trafikkulykker", onsdag 21. oktober kl 18.00 - 22.00 i Gjemneshallen. Gratis å delta for våre medlemmer. Maks 15 deltakere og "først til mølla"-prinsippet gjelder. Påmelding til leder innen 15 oktober. Velkommen!

 

Populære trehjulssykler i barnehagene (11.09.2009 av Gry)
Gjemnes Sykkelklubb har delt ut solide og tøffe trehjulssykler av typen Trek til alle barnehagene i Gjemnes Kommune. Syklene ble kjøpt inn hos Eide Sport og Foto. Vi ønsker å ta samfunnsansvar og å bidra til positiv aktivitet i barnehagene. Vi har fått tilbakemeldinger om at syklene er veldig populære, og at de blir flittig brukt hver eneste dag. Vi ønsker å takke våre sponsorer samt de som støtter oss via grasrotmidlene for at vi fikk gjennomført dette prosjektet - et prosjekt som vi er veldig stolt over. Også takk til Børge Strand, Thomas Bjerkeset og Arnt Olav Harstad for dugnadsinnsats ifm montering av syklene. Vi håper å gjenta et slikt innkjøp om noen år slik at vi kan få enda flere sykler i barnehagene.
 
Birkebeinerrittet 2009 (30.08.2009 av Gry)

Dårlig vær og mye gjørme skapte vanskelige forhold for rytterne. Gjørmebad, vått og kaldt, 94,6 km. Gratulasjoner til alle våre medlemmer som deltok på rittet :) Vi er imponert over at dere fullførte under slike forhold. "Kjempeartig! Tok meg selv i å plystre i noen oppoverbakker", sier Åge Ødegård som deltok for andre gang. Arnt Olav Harstad uttaler; "Dette var min Birken-debut. Våte forhold og mye gjørme, men det synes jeg bare var kjempeartig. Gleder meg til neste år!" Vi vet at flere av våre medlemmer har lyst til å delta i år 2010 - blir du med? Link >>

 

Sykkelenern 2009 - Oppdal (09.08.2009 - av Gry)

Et fantastisk vær gjorde sitt til at Sykkelenern ble en flott dag! Over 1500 syklister deltok på rittet denne helga, og blant dem var 6 av våre medlemmer. Noen syklet trimløypene på 25 eller 30 km, mens andre syklet turløypa på 70 km. Gratulerer til alle sammen med flott innsats :)

"En fin løypetrasè i naturskjønne omgivelser. Basis trimløype var på 25 km med mulighet til å legge til 5 km. Flott arrangement i strålende vær, og det anbefales på det sterkeste", sier Rita Silseth som deltok i trimklassen. Arnt Olav Harstad, som deltok på sitt første sykkelritt med tidtaking, har følgende å si om 7-milsturen over fjellet: "Dette var et sykkelritt i kjempeflotte omgivelser - nydelig natur og god stemning. Mye motbakker i starten, før vi kom til et stiområde med teknisk sykling i åpent terreng. Deretter var det fin grusvei oppe på fjellet med medvind og høy fart, før vi syklet nedover mot sentrum igjen. Kjempeartig!".

Vi håper at enda flere fra Gjemnes Sykkelklubb deltar neste år :) Link >>

 

GSK ønsker en trygg tilværelse for sine medlemmer (07.08.2009 - av Gry)

Gjemnes Sykkelklubb har via IF Trygghetsfond mottatt 50 refleksvester som vi nå gir ut gratis til våre medlemmer. I tillegg mottar vi 2 førstehjelpskofferter samt støtte for å arrangere førstehjelpskurs i høst (med fokus på trafikk- og sykkelulykker), som vil være gratis for våre medlemmer. Tusen takk til IF :) Refleksvestene er i denne omgang kun i én str, 152-194 cm, og "først til mølla"-prinsippet gjelder (send mail til klubben evt sms til leder).

 

Sykkelritt i august (03.08.2009 - av Gry)
Gratulerer med super innsats til våre medlemmer som deltok på Aursjørittet sist helg. Et terrengritt langs den idylliske Aursjøveien, med en tøff start. Gratulasjoner også til Nesset CK/Sunndal CK med et knirkefritt arrangement. Mange av våre medlemmer skal delta i Sykkelenern på Oppdal førstkommende helg, det blir en fin tur! Skal dere kanskje delta på Istad-rittet senere i august, hvor deler av turen går gjennom kommunen vår? Vi vet at mange av våre medlemmer skal delta på Birken i år også. Lykke til alle sammen og kos dere på sykkelsetet - det viktigste er ikke å vinne, men å delta :) For mer info link>>
 
Gave fra GSK til alle barnehagene i Gjemnes Kommune (25.07.2009 - av Gry)

Takket være våre sponsorer og deres økonomiske bidrag, har Gjemnes Sykkelklubb kjøpt inn trehjulssykler som skal gis bort til alle barnehagene i Gjemnes Kommune. Solide og tøffe sykler av merket Trek Trikester. Det gjenstår montering av syklene, som skal gjøres på dugnad innen kort tid, før syklene leveres til barnehagene. Vi vet at barna vil få stort utbytte og glede av disse syklene :) Vi er glad for at vi kan være med å ta samfunnsansvar.

 

Familiedag på Batnfjordsøra (23.06.2009 - av Gry)
Familiedag på Batnfjordsøra
Fint vær og ca 30 barn (med sine foreldre) møtte opp med syklene sine. Utfordringer innen balanse og teknikk, samt forslag til rundløyper. Vi fikk låne hinderløyper fra skolen i Torvikbukt, tusen takk! De er alltid veldig populære til barna, enten til å sykle over eller til å løpe over. Johan på 5 år syklet hele veien fra Torvikbukt til Batnfjordsøra (12,5 km). Imponerende! Se bilder >>
 
Seier til Gjemnes Sykkelklubb - Tour de Tomtvatnet (13.06.2009 - Gry)

TOUR DE TOMTVATNET: Første rittseier til Gjemnes Sykkelklubb i dag, 13 juni, da Mari Ask Fredriksen vant sin klasse i Tour de Tomtvatnet (Levanger, Nord-Trøndelag). Vi gratulerer henne med seieren :) 4 av våre medlemmer deltok i Tour de Tomtvatnet, en flott innsats av alle sammen. Rittet er på 47 km og er ei løype med variert terreng. "Et kjempeflott ritt og fin løype, og det frister til gjentakelse neste år" rapporterer Mari Ask Fredriksen fra trivelige trøndelag. Gratulerer :)

NIBBERITTET: 2 av våre deltok i Nibberittet i dag (Geiranger fra fjord til fjell), uoffisielt NM i motbakkesykling. "Tungt ja, men vi kom opp på en anstendig måte", uttalte en av deltakerne. Super innsats av begge våre medlemmer :)

Mari Ask Fredriksen
 
Silsetvatnet rundt med Romsdals Budstikke (06.06.2009 - av Arnt Olav)
Silsetvatnet rundt
Fredag 22 mai var 10 syklister fra Gjemnes Sykkelklubb med Iver Gjelstenli fra Romsdals Budstikke på tur rundt Silsetvatnet. Iver Gjelstenli lager som kjent reportasjeserien "Kortreist opplevelse", som står på trykk i lørdagsutgavene av Romsdals Budstikke. Vi i sykkelklubben ble forespurt om vi kunne være med på turen, noe vi gjorde med glede i det fine været. Reportasjen stod på trykk lørdag 6 juni.
Se mediaomtaler >>

Se bilder >>
 
Ønsker du å abonnere på Tidens Krav? (20.05.2009 - av Gry)

 

Tidens Krav

 

Gjemnes Sykkelklubb har inngått en samarbeidsavtale med Tidens Krav om salg av abonnement på avisa (nytegninger). Klubben har mulighet til å tjene en god del på dette, og alle pengene vi får inn vil gå til ulike sykkelprosjekter rettet mot barn og unge i kommunen vår. Kampanjen gjelder fra mandag 18.mai til mandag 8.juni.

Priser (ordinære priser):
Årsabonnement: 2.140 kr
Halvår: 1.070 kr
Kvartal: 535 kr

Ønsker du et abonnement selv, eller har slekt og venner behov for avisa? Skriv navn, adresse, telefon og lengde på abonnementet (hel, halv eller kvart) og send til daniel@kvalvik.no eller sms til 40404336.

 
Damesykling (13.05.2009 - av Gry)
Damesykling
11 kvinnelige syklister møtte opp på Gjemnes Sykkelklubb sin første damesykkeltur, onsdag 13 mai. Flott vårvær og god stemning da den flotte gjengen la avgårde fra Batnfjordsøra med retning mot Harstad/Gaupset og bommen på Åndal, med retur om riksveien. "En super tur, og alle nådde målet - damesykling må vi ha mere av", kunne Liv Holten rapportere etter at sykkelturen var overstått. Vi satser på damesykling igjen neste uke - mer informasjon kommer - og det er bare å møte opp på fellessyklingen på mandager også :)
 
Tour of Norway for kids (05.05.2009 - av Gry)
Tour of Norway for kids

I helga gikk Tour of Norway for Kids av stabelen her i vårt nærområde. Lørdag ble sykkelrittet arrangert i Molde og søndag ble det avholdt i Kristiansund. Mange gratulasjoner til 6 av våre minste medlemmer som deltok (3 stk i hver by), som alle gjorde en super innsats. 2 stk stilte i klassen for trehjulssykkel, 3 stk i klassen 5-6 år og 1 stk i klassen 9-10 år. Superflinke barn som hadde det veldig gøy på sykkelsetet:) Flere deltakere fra Gjemnes ble observert, og vi håper at disse også blir medlem av klubben vår. Et supert arrangement, som anbefales! Gratis å delta, og fine premier til alle (kul T-skjorte, drikkeflaske, matboks og diplom). I tillegg ble en DBS racersykkel, hjelmer, gul ledertrøye, grønn spurttrøye og prikkete bakketrøye trukket ut på hvert sted. En av våre medlemmer ble stolt vinner av en hjelm :) Sykkelrittet frister absolutt til gjentakelse neste år :)

Se bilder fra arrangementet i Kristiansund >>
Se bilder fra arrangementet i Molde >>

 
Sykkel-mekkekurs (28.04.2009 - av Daniel)

Sykkel-mekkekurs

Gjemnes Sykkelklubb arrangerte denne uken sykkel-mekkekurs for store og små. Vi var så heldige og få sykkelreparatør Magnus Espeland til å holde kurset. Magnus sykler på Norges beste proffsykkellag; Team Joker Bianchi, så det han ikke kan om sykler er ikke verdt å vite. 25 personer fikk gjennomgå generelt vedlikehold og rengjøring av sykkelen, justering av gir og bremser, skifte av slange og bremseklosser, finne den perfekte sitteposisjonen og mye annet. Magnus skryter av den ferske klubben vår som allerede har over 150 medlemmer. Gjemnes Sykkelklubb tenker på bredden og vil ha med seg alle, sier Magnus. Se bilder >>

 

Familiedag i Torvikbukt (26.04.2009 - av Arnt Olav)
Familiedag i Torvikbukt

Strålende vær og 20-30 barn (med sine foreldre) møtte opp med syklene sine :) Utfordringer som rundløype, hinderløyper og slalom, mens noen av de minste stortrivdes bare med å sykle der det passet dem. Mange av barna hadde STOR fremgang på sykkelen og utviklet seg mye i løpet av noen få timer, og noen "kastet" også støttehjulene sine i dag til stor glede for små og store :) Se bilder >>

Noen av våre minste medlemmer skal delta på Tour of Norway for kids i Kr.sund søndag 3 mai. Offisielt er det et arrangement for barn mellom 5 og 14 år, men det er imidlertid en egen klasse for de under 5 år (trehjulssykler og sykler med støttehjul). Øvre aldersgrense er 14 år. Gratis å delta for alle og gratis t-skjorte, flaske og diplom til alle som premie. Èn DBS racersykkel, hjelmer samt henholdsvis gul ledertrøye, grønn spurttrøye og prikkete bakketrøye blir trukket ut på hvert sted (ikke trekning for de under 5 år). Påmelding og mer info her: Link >>

 
Utendørssyklingen er i gang (22.04.2009 - av Arnt Olav)

Første utendørssykling med GSK

Mandag 20 april ble den første utendørssyklingen for Gjemnes Sykkelklubb avholdt. 16 personer, fra 30 til 64 år, syklet Torvikbukt Rundt, mens noen av disse også tok turen rundt Skeidsdalen etterpå. En flott gjeng som ble lagt merke til og som forhåpentligvis inspirerte flere til å ta frem sykkelen. Se bilder >>

Neste mandag er det sykling i Batnfjorden, se aktivitetskalender >>

 

Invitasjon til Sykkel-mekkekurs (18.04.2009 - av Gry)

Gjemnes Sykkelklubb inviterer til Sykkel-mekkekurs, tirsdag 28. april 2009 kl. 19.00 i Miljørommet i Gjemneshallen. Kursholder: Magnus Røysum Espeland - Sykkelreparatør og proffsyklist (Team Joker Bianchi 2009 - Nesset CK 2008). Enkel servering sponset av Bunnpris på Batnfjordsøra. VEL MØTT! Se invitasjonInvitasjon til Sykkel-mekkekurs

 

Aktivitetskalender (05.04.2009 - av Gry)

Utendørssyklingen starter 20 april. Aktivitetskalender for april og mai er oppdatert. Se aktivitetskalender >>

Aldersgrense fellessykling er 15 år, de under 15 år må ha med foreldre eller andre voksne. Under familiedagene må også barn ha med sine foreldre eller andre voksne. Hjelm skal alltid brukes og trafikkregler overholdes. Se også retningslinjer for medlemmerGSK Retningslinjer for medlemmer

 
Trehjulsykling på Batnfjordsøra (05.03.2009 - av Gry)
Trehjulsykling
En supermorsom ettermiddag for våre små medlemmer i Gjemnes Sykkelklubb :) Noen av oss med små barn møttes på skoleområdet på Batnfjordsøra for litt felles trehjulssykling i ettermiddag. Ikke organisert, men et impulstiltak. Flott vær og vårfølelse, og kjempegod stemning! Artig å sykle ute igjen etter en lang vinter. Ungene (og vi voksne) hadde en fin ettermiddag, og vi ser frem til neste gang :) Se bilder >>
 
Grasrotandelen fra Norsk Tipping (03.03.2009 - av Arnt Olav)
 

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte Gjemnes Sykkelklubb! Last ned informasjon GSK Grasrotandelen

Grasrotandelen

 

Knytt deg til ordningen allerede i dag, og det gjør du på én av følgende måter:

 

  • Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden (se vedlegg) og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. Alternativt kan kommisjonær søke oss opp, org.nr: 993569445.

  • SMS: GRASROTANDELEN 993569445 til 2020 (tjenesten er gratis).

 
Spinning (23.02.2009 - av Gry)

Pulje 2 var fullsatt i dag (11 personer), mens 7 personer møtte opp på pulje 1. Veldig artig at det er så mange som er interessert. Det er allerede mange som har meldt seg på neste spinningøkt, så det er lurt å være tidlig ute når det gjelder påmelding. Siri Ask Fredriksen var instruktør i dag, og hun ga alle en positiv opplevelse som ga mersmak :) Det fine med spinning er at det passer for alle og at man selv kan bestemme belastning og tempo.

 
Spinning (17.02.2009 - av Daniel)
Spinning ved Puls på Batnfjordsøra. Foto: Daniel Kvalvik

Batnfjordsøra. Mandag 16.februar ble de første offisielle spinningsøktene gjennomført. Eistein Bjørnnes tok oss med på en fantastisk sykkeltur med harde motbakker så svetten fosset. Eistein var instruktør for begge øktene, fra 19 til 20 og fra 20 til 21. Fire personer deltok på den første og syv på den andre. Her er det plass til flere.

 

Påmelding: Send en sms/ring til Liv Holten (tlf:95 18 18 57) med ønske om hvilket tidspunkt du ønsker. Bindende påmelding fra gang til gang. Spinning

 
Spinning på Puls Fitness (13.02.2009 - av Gry)
Gjemnes Sykkelklubb arrangerer spinning på Puls Fitness på Batnfjordsøra hver mandag frem til påske. Bli med! Se aktivitetskalender for detaljer.
 
Logo Gjemnes Sykkelklubb (13.02.2009 - av Gry)
 

Madlen Behrendt, ved :atelié, har designet logoen vår, og vi er stolt over resultatet.

www.kolonatelie.no

Logo Gjemnes Sykkelklubb
 
Gjemnes Sykkelklubb er registrert i Brønnøysundregistrene (31.01.2009 - av Gry)
Lørdag 31.01.09 fikk vi den gledelig nyhet om at vi var registrert i Brønnøysundregistrene.
 
Stiftelsesmøte - Gjemnes Sykkelklubb er offisielt stiftet (20.01.2009 - Gry)
Stiftelsesmøte

Mandag 12.01.2009 ble det avholdt stiftelsesmøte for en ny klubb i Gjemnes kommune, Gjemnes Sykkelklubb. 30 interesserte personer møtte opp i kommunestyresalen på Batnfjordsøra for å overvære oppstart av en rykende fersk sykkelklubb. På møtet ble det enstemmig vedtatt av klubben skal ha navnet Gjemnes Sykkelklubb.

 

Gjemnes Sykkelklubb sin visjon er å være en sykkelklubb med tilbud om trening, konkurranse og sosialt samvær i et godt miljø til alle. Sykkelklubben skal være åpen for alle i hele kommunen - store og små - mosjonister og aktive syklister. Målet er å ha det gøy.

 

Det vil bli arrangert fellessykling en gang i uka, rundt omkring på de flotte sykkelløypene i kommunen. Dette vil bli lagt opp slik at alle kan sykle i sitt eget tempo, og man kan sykle så langt/kort man vil. Det vil også bli arrangert samlinger hvor hele familien kan delta sammen. Et av målene er å arrangere et barneritt en gang i året. Det vil også bli arrangert kvelder med ”sykkelmekking” og opplæring i stell/justering av sykkel, samt kvelder med treningsveiledning holdt av proffe syklister. I vintersesongen vil det bli lagt opp til treninger på spinningsykler/ruller.

 

Artikler i Romsdals Budstikke og Tidens Krav (20.01.2009 - av Arnt Olav)
Initiativtakere til sykkelklubb i Gjemnes
Oppslag i Tidens Krav 06.01.2009 Oppslag i TK
Oppslag i Romsdals Budstikke 08.1.2009 Oppslag i RB
 
Oppstartsmøte - Gjemnes Sykkelklubb (20.01.2009 - Gry)
Initiativtakerne til Gjemnes Sykkelklubb avholdt 1 des. 2008 et oppstartsmøte. Utgangspunktet var å stifte en ”litt uformell” klubb, men ettersom vi også skulle være med å konkurrere, var kravene klar: vi måtte stifte et eget lag evt ”legge oss under” et eksisterende idrettslag i kommunen. Ettersom vi skulle dekke hele Gjemnes kommune, ble det unaturlig å skulle ligge under et bestemt idrettslag representert for kun ei bygd. Konklusjon; vi måtte starte et eget idrettslag. Og arbeidet med å stifte Gjemnes Sykkelklubb måtte settes i gang så fort som mulig. Initiativtakere: Liv I L Holten, Siri Ask Fredriksen, Arnt Olav Harstad og Gry Lund Harstad.
 
Historien bak Gjemnes Sykkelklubb (12.01.2009 - av Gry)

Våren 2008 var vi en jentegjeng på 6 som meldte oss på Jenterittet på Røros. 2 damer fra Osmarka (Linda og Lisbeth), 2 fra Torvikbukt (Siri og Mari) og 2 bosatt på Batnfjordsøra (Liv og Gry). Noen av oss hadde syklet mye tidligere, andre var ganske så ferske på sykkelsetet. Hver uke møttes vi for å sykle, i all slags vær, og vi benyttet de fleste sykkelløyper i kommunen vår. Disse sykkelkveldene våre var ukas høydepunkt – vi hadde det veldig kjekt og mye av tiden gikk også med til prat. Typisk jenter… Jenterittet på Røros var et flott arrangement – i 30ºC – og vi hadde ulike mål. Noen av oss var mer aktiv i selve rittet, andre tok det som en kosetur i finværet. Senere meldte noen av oss seg på Sykkelener`n på Oppdal og Osmarka Rundt. Samtidig var det en guttegjeng som også møttes av og til for å sykle sammen, ikke like fast som oss damer, men de hadde det like gøy som oss (selv om de ikke pratet fullt så mye som oss da…). Alle var enige om at det å sykle sammen var veldig sosialt og artig, og også en pådriver til at vi kom oss ut på sykkelen oftere. Mye av æren skal også legges til våre barn, som synes at det å sitte bak på sykkelsetet var favorittaktiviteten nr. 1, noe som førte til at vi syklet enda mer. Etter hvert begynte vi å snakke om å lage en liten sykkelklubb, noe som utviklet seg til å bli et nytt idrettslag…

 

 
 
     
     
     
     
     
     
 
 
 
Sponsor
   
   
   
   
 
   
   
 
   
   
   
Gi din støtte til oss via:
   
   
   
 
     

e-post: gjemnes.sykkelklubb@gmail.com