Gjemnes Sykkelklubb
  
     
Facebookside for GSK
Følg GSK på Facebook

 
 

Bilder

Barnas Sykkelfestival 2012 (14.08.2012 av Arnt Olav)
Barnas Sykkelfestival 2012 ble en suksess i år også :)

I strålende sommervær arrangerte Gjemnes Sykkelklubb Barnas Sykkelfestival i Torvikbukt søndag 12.august 2012. 91 barn fra 1 til 14 år deltok på festivalen som ble arrangert fjerde året på rad. Deltakere fra Gjemnes og nærliggende kommuner. Syklinga foregikk også i år på grusbanen Øra stadion, og det ble en perfekt arena for både syklistene og publikum. De spreke ungene syklet fra en halv runde for de yngste og opp til tre runder for de eldste. I tillegg var det hinderløype med kjegler, hopp og hindringer med ulik vanskelighetsgrad som var meget populær. Her var det unge syklister i aksjon hele dagen. Sykkelklubben delte ut gratis brus, saft, frukt, boller, pølse med brød og kaffe til alle, i tillegg var det gratis å delta. Hensikten med arrangementet er at ungene skal ha det moro og at alle er vinnere. Det er ikke fokus på hvem som kommer først i mål, her blir alle heiet frem og samtlige premiert. Premien i år var diplom, medalje, drikkeflaske, sjokolade og ei fargerik t-skjorte.


Se bilder>>
 
Sykkelenern 4 august 2012 - (05.08.2012 av Gry)
Sykkelenern 2012 – Norges vakreste sykkelritt!

Fantastisk god deltakelse fra Gjemnes SK da Sykkelenern ble avholdt i helga på Oppdal. Hele 19 stk av våre medlemmer deltok. Gratulerer med super innsats til alle sammen!

Se GSK bilder>>

Se bilder fra Sykkelenern.com>>
 
Barnas Sykkelfestival 2011 (12.09.2011 av Daniel Kvalvik)
Barnas Sykkelfestival 2011
I flott og mildt høstvær arrangerte Gjemnes Sykkelklubb Barnas Sykkelfestival i Torvikbukt søndag 11.september 2011. Hele 96 barn fra alderen 1 til 14 år deltok på festivalen som ble arrangert tredje året på rad. Syklinga foregikk på grusbanen Øra stadion, og det ble en perfekt arena for både syklistene og publikum. De spreke ungene syklet fra en halv runde for de yngste og opp til 3 runder for de eldste.

Se bilder>>

Barnas Sykkelfestival 2010 (15.08.2010 av Gry)
Barnas Sykkelfestival 2010
En flott dag i flott vær! Barnas Sykkelfestival ble i år arrangert som grusbaneritt for barn mellom 0 til 14 år på Øra Stadion i Torvikbukt. En stor suksess for barna! Rundt 90 spente deltakere sto på startstreken i forskjellige puljer. Noen syklet 1/2 runde, mens andre syklet 1, 2 eller 3 runder. Flotte premier - Gjemnes Sykkelklubb sin headover, drikkeflaske, medalje og diplom til alle sammen. I tillegg ble det en trekt ut en del premier på startnummer, bla 5 stk klubbtrøyer, hjelm, sykkelhansker osv. Det ble tilbudt gratis brus, saft, frukt og kaffe, og det ble solgt vafler. Håper alle koste seg på sykkelsetet - og vi gleder oss til Barnas Sykkelfestival 2011.

Se bildeserie 1 (Foto: Daniel Kvalvik)>>

Se bildeserie 2 (Foto: Marthe Bjerkeset Dalen)>>

 

Vätternrundan 2010 - Sverige (19.06.2010 av Gry)
Vätternrundan 2010
To medlemmer av Gjemnes Sykkelklubb deltok på Vätternrundan 2010 i Sverige i dag. Dette er verdens største sykkelmosjonsløp rundt vakre sjøen Vättern med start og mål i Motala. En utfordring og opplevelse på 30 mil, sammen med 20 000 andre syklister. Man kan også sykle Tjeivättern (10 mil), Halvvättern (15 mil), og Minivättern er for barn/ungdom. Våre medlemmer syklet i Team Vestbase, totalt 6 stk, og med strategimøte i forkant og felles kjøring nedover ble det også en veldig sosial tur. "Kjempeartig! Anbefales på det varmeste! Gleder oss til neste år", rapporterer Svein Silseth og Arnt Olav Harstad fra Sverige, som sammen med hele teamet satt 10 timer og 19 minutt på sykkelsetet rundt Vättern. Super innsats - vi gratulerer :) Er du med på Vätternrundan 2011?

Se bilder>>

 

Rittseier til Gjemnes Sykkelklubb - Tour de Tomtvatnet (13.06.2010 av Gry)
Tour de Tomtvatnet

TOUR DE TOMTVATNET: Mari Ask Fredriksen gjentok fjorårets bragd, og brakte i går nok en rittseier til Gjemnes Sykkelklubb med deltakelse i Tour de Tomtvatnet i (Levanger, Nord-Trøndelag). Vi gratulerer Mari med seieren - vi er utrolig stolt over å ha en så sprek dame i klubben vår! To andre fra Gjemnes SK deltok i samme ritt - en flott innsats av alle sammen. En av deltakerne var 12 år gamle Martin Ask, som forøvrig deltok i sitt første sykkelritt. Han syntes det var veldig gøy, og han skal delta igjen neste år også. Ekstra artig at våre ungdommer deltar på ritt! Løypa har et variert terreng og man kan velge enten 47 km eller 15 km. "Et kjempeflott ritt og fin løype" rapporterer familien Ask/Ask Fredriksen.

Se bilder>>

 
Jenterittet på Røros 5 juni 2010 (07.06.2010 av Siv)
Jenterittet på Røros 2010
Lørdag 5 .juni vart Jenterittet avvikla på Røros. Jenterittet er eit terrengsykkelritt eksklusivt for jenter. Rittet har både aldersinndelte konkurranseklassar (27 eller 54 km) med tidtaking, og trimklasse/bedrift (27 km) utan tidtaking. Røros sentrum er start/målområde, og er og sentrum for ulike aktivitetar, mat- og kulturopplevingar heile helga. Jenterittet har vorte eit treningsmål for stadig fleire jenter i alle aldre og på alle treningsnivå, og i år stilte ca 570 jenter til start.

Løypetraséen er småkupert, og er ei blanding av grus, terreng og asfalt, litt gjørme og nokre dammar:) Lørdagen kom med strålande solskin og blå himmel og laga ei vakker ramme rundt arrangementet. Gjemnes sykkelklubb stilte med 13 syklistar, nokre sykla med tidtaking og nokre utan. Alle jentene var svært nøgde med traséen og rittet og dei fleste stiller opp igjen neste år! Da håpar vi så klart å få med oss enda fleire syklistar frå sykkelklubben, for dette var ei stor oppleving uansett kva for ambisjonar ein hadde på førehand. Lørdag kveld hadde alle rista av seg krampe og stive bein, og da møttest vi på Vertshuset Røros for å ete middag saman; ei flott avslutning på ei super helg! Se bilder>>

 

Barnas Sykkelfestival 2009 - En suksess! (27.09.2009 av Gry)
Barnas Sykkelfestival 2009
Barnas Sykkelfestival ble arrangert i dag - med stor suksess :) Til tross for dårlig vær deltok 64 spreke barn og unge. Egen løype for barn på trehjul og med støttehjul, mens de på tohjul syklet en artig terrengløype med ulike utfordringer inne i eventyrskogen. (Se løype- og høydeprofil). Til våre barn og unge: "Mange gratulasjoner til dere - dere var utrolig flinke i dag :) Veldig artig å se hvor ivrig dere var, og hvor gøy dere hadde det på sykkelsetet". Oscar Hovde Berntsen imponerte med sykling på ett hjul! Etter rittet ble det premieutdeling. Alle deltakere fikk medalje og diplom, mens noen var så heldig at de ble trekt ut som vinner av sykkel, flere gavekort, sykkeltrøyer, drikkeflasker og diverse andre småpremier. Arrangementet var helt gratis og ingen tidtaking. Gratis kaffe til de voksne, frukt og drikke til barna. Tusen takk til alle som deltok, alle som heiet, alle i komitèen (Liv Holten, Nina Fostervoll og Arnt Olav Harstad) og alle dere andre som var med og hjalp til. Dette ble en super dag for alle - vi gleder oss til Barnas Sykkelfestival 2010 :)

Sykkelen, sykkeltrøyene og drikkeflaskene ble gitt av Eide Sport og Foto. Madlen Behrendt ved MB Design & Kunst står bak det flotte designet av diplomene. Tusen takk til dere :) Frukten som ble til overs, ble levert til Gjemnes eldresenter/sykehjem.

Ønsker nok en gang å takke alle våre sponsorer, Norges Cykleforbund samt dere som støtter oss via grasrotandelen, uten dere hadde det ikke blitt sykkelfestival.

Se bilder>>
 
Familiedag på Batnfjordsøra (23.06.2009 - av Gry)
Familiedag på Batnfjordsøra
Fint vær og ca 30 barn (med sine foreldre) møtte opp med syklene sine. Utfordringer innen balanse og teknikk, samt forslag til rundløyper. Vi fikk låne hinderløyper fra skolen i Torvikbukt, tusen takk! De er alltid veldig populære til barna, enten til å sykle over eller til å løpe over. Johan på 5 år syklet hele veien fra Torvikbukt til Batnfjordsøra (12,5 km). Imponerende! Se bilder >>
 
Damesykling til Åndalsetra (23.06.2009 - av Gry)
Damesykling til Åndalsetra
7 juni ble det arrangert damesykling opp til Åndalssetra, med start fra Batnfjordsøra. De vakre Åndalsfjella inspirerte og ga alle damene en flott sykkeltur. Se bilder >>
 
Silsetvatnet rundt med Romsdals Budstikke (06.06.2009 - av Arnt Olav)
Silsetvatnet rundt
Fredag 22 mai var 10 syklister fra Gjemnes Sykkelklubb med Iver Gjelstenli fra Romsdals Budstikke på tur rundt Silsetvatnet. Iver Gjelstenli lager som kjent reportasjeserien "Kortreist opplevelse", som står på trykk i lørdagsutgavene av Romsdals Budstikke. Vi i sykkelklubben ble forespurt om vi kunne være med på turen, noe vi gjorde med glede i det fine været. Reportasjen stod på trykk lørdag 6 juni.
Se mediaomtaler >>
Se bilder >>
 
Stitur fra Indergårdssetra til Randa (29.05.2009 - av Arnt Olav)
Stitur
To spreke karer fra GSK på sykkeltur fra Indergårdssetra og opp Randa.
Se bilder >>
 
Tour of Norway for kids (05.05.2009 - av Gry)
Tour of Norway for kids

I helga gikk Tour of Norway for Kids av stabelen her i vårt nærområde. Lørdag ble sykkelrittet arrangert i Molde og søndag ble det avholdt i Kristiansund. Mange gratulasjoner til 6 av våre minste medlemmer som deltok (3 stk i hver by), som alle gjorde en super innsats. 2 stk stilte i klassen for trehjulssykkel, 3 stk i klassen 5-6 år og 1 stk i klassen 9-10 år. Superflinke barn som hadde det veldig gøy på sykkelsetet:) Flere deltakere fra Gjemnes ble observert, og vi håper at disse også blir medlem av klubben vår. Et supert arrangement, som anbefales! Gratis å delta, og fine premier til alle (kul T-skjorte, drikkeflaske, matboks og diplom). I tillegg ble en DBS racersykkel, hjelmer, gul ledertrøye, grønn spurttrøye og prikkete bakketrøye trukket ut på hvert sted. En av våre medlemmer ble stolt vinner av en hjelm :) Sykkelrittet frister absolutt til gjentakelse neste år :)

Se bilder fra arrangementet i Kristiansund >>
Se bilder fra arrangementet i Molde >>

 
Sykkel-mekkekurs (28.04.2009 - av Daniel)
Sykkel-mekkekurs
Gjemnes Sykkelklubb arrangerte denne uken sykkel-mekkekurs for store og små. Vi var så heldige og få sykkelreparatør Magnus Espeland til å holde kurset. Magnus sykler på Norges beste proffsykkellag; Team Joker Bianchi, så det han ikke kan om sykler er ikke verdt å vite. 25 personer fikk gjennomgå generelt vedlikehold og rengjøring av sykkelen, justering av gir og bremser, skifte av slange og bremseklosser, finne den perfekte sitteposisjonen og mye annet. Magnus skryter av den ferske klubben vår som allerede har over 150 medlemmer. Gjemnes Sykkelklubb tenker på bredden og vil ha med seg alle, sier Magnus. Se bilder >>
 
Utendørstrening (27.04.2009 - av Arnt Olav)
Utendørstrening
Mandag 27 april ble den andre utendørstreningen i Gjemnes Sykkelklubb sin regi gjennomført. Totalt var det 17 syklister som møtte opp, i alderen 10 til 62 år. Turen gikk rundt Batnfjorden, og noen tok turen om Eidhalsen/Hjelset i tillegg. Se bilder >>
 
Familiedag i Torvikbukt (26.04.2009 - av Gry)
Familiedag i Torvikbukt

Strålende vær og 20-30 barn (med sine foreldre) møtte opp med syklene sine :) Utfordringer som rundløype, hinderløyper og slalom, mens noen av de minste stortrivdes bare med å sykle der det passet dem. Mange av barna hadde STOR fremgang på sykkelen og utviklet seg mye i løpet av noen få timer, og noen "kastet" også støttehjulene sine i dag til stor glede for små og store :) Se bilder >>

 
Utendørssyklingen er i gang (22.04.2009 - av Arnt Olav)
Første utendørssykling med GSK

Mandag 20 april ble den første utendørssyklingen for Gjemnes Sykkelklubb avholdt. 16 personer, fra 30 til 64 år, syklet Torvikbukt Rundt, mens noen av disse også tok turen rundt Skeidsdalen etterpå. En flott gjeng som ble lagt merke til og som forhåpentligvis inspirerte flere til å ta frem sykkelen. Se bilder >>

 
Trehjulsykling på Batnfjordsøra (05.03.2009 - av Gry)
Barnesykling

En supermorsom ettermiddag for våre små medlemmer i Gjemnes Sykkelklubb :) Noen av oss med små barn møttes på skoleområdet på Batnfjordsøra for litt felles trehjulsykling i ettermiddag. Ikke organisert, men et impulstiltak. Flott vær og vårfølelse, og kjempegod stemning! Artig å sykle ute igjen etter en lang vinter. Ungene (og vi voksne) hadde en fin ettermiddag, og vi ser frem til neste gang :) Se bilder >>

 
 
 
     
     
     
 
 
 
Sponsor
   
   
   
   
 
   
   
 
   
   
   
Gi din støtte til oss via:
   
   
   
 
     

e-post: gjemnes.sykkelklubb@gmail.com