Grasrotandelen fra Norsk Tipping (03.03.2009 - av Arnt Olav)

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte Gjemnes Sykkelklubb! Last ned informasjon>> GSK Grasrotandelen

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig fra 1. mars via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax).

Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver.

Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på norsk-tipping.no.

Knytt deg til ordningen allerede i dag, og det gjør du på én av følgende måter:

• Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden (last ned her>>) og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. Alternativt kan kommisjonær søke oss opp, org.nr: 993 569 445.

• SMS: GRASROTANDELEN 993569445 til 2020 (tjenesten er gratis).